Główna | Oferta | Aktualności | Prasa o nas | Kontakt

  Nawigacja
O Firmie
Przepisy
Referencje
Dystrybucja
Magiczne miejsca
  Konkurs
Spotkanie ze ślimakiem
I eliminacja
Katowice 14-07-2004
I eliminacja
Katowice relacja
II eliminacja
Koszalin 28-08-2004
II eliminacja
Koszalin relacja
III eliminacja
Łódź relacja
IV eliminacje
Poznań 05-10-2004
IV eliminacje
Poznań relacja
V eliminacje
Zakopane 02-12-2004
V eliminacje
Zakopane relacja
VI eliminacje
Szczawno 18-02-2005
VI eliminacje
Szczawno relacja
VII eliminacje
Mikołajki 15-04-2005
VII eliminacje
Mikołajki relacja
VIII eliminacje
Warszawa 07-05-2005
VIII eliminacje
Warszawa relacja
Finał ślimaka
Warszawa 24-05-2005
Finał ślimaka
2005 - relacja
Regulamin
Stanowisko konkursowe
Zgloszenie uczestnika
Lista finalistów
  Reklama
 
 Oferta

Ślimaki burgundzkie Grandjean w konserwie (Helix Pomatia Line) są produktem wyjątkowym. Grandjean dzięki zabiegom związanym z ich przygotowaniem czyni z nich wyrób najwyższej jakości. Ślimaki burgundzkie dzikie pochodzą wyłącznie ze zbiorów naturalnych, a nie z hodowli.

Oto kilka cech wyróżniających nasze ślimaki sprzedawane w puszkach:

  • każdy ślimak poddawany jest rygorystycznej selekcji,
  • konserwy przygotowywane są we Francji,
  • konserwy przygotowywane są na bazie sosu składającego się z wody, soli, przypraw i aromatów naturalnych,
  • produkt w 100% naturalny, nie zawiera barwników i konserwantów,
  • ślimaki pochodzą ze zbiorów z Polski i Węgier, a więc z krajów gdzie skład podłoża,
    jego czystość i wilgotność klimatu oraz duża ilość lasów sprzyjają rozwojowi tej
    populacji w warunkach naturalnych.
Ślimaki burgundzkie GRANDJEAN 2dz
ilość ślimaków w puszce 24 szt
waga netto 125 g
ilość puszek w kartonie 24 szt
waga kartonu brutto 6 kg
wymiary kartonu 30,5 x 23,5 x 12,5 cm

Ślimaki burgundzkie GRANDJEAN 4dz
ilość ślimaków w puszce 48 szt
waga netto 250 g
ilość puszek w kartonie 12 szt
waga kartonu brutto 6 kg
wymiary kartonu 30,5 x 23,5 x 12,5 cm

Ślimaki burgundzkie GRANDJEAN 2dz słoik
ilość ślimaków w słoiku 24 szt
waga netto 125 g
ilość słoików w kartonie 24 szt
waga kartonu brutto 7 kg
wymiary kartonu 30,5 x 23,5 x 12,5 cm

Ślimaki burgundzkie GRANDJEAN 4dz słoik
ilość ślimaków w słoiku 48 szt
waga netto 250 g
ilość słoików w kartonie 12 szt
waga kartonu brutto 7 kg
wymiary kartonu 30,5 x 23,5 x 12,5

Ślimaki burgundzkie GRANDJEAN 2dz muszle
ilość ślimaków i muszli 24 szt
waga netto 125 g
ilość opakowań w kartonie 12 szt

Ślimaki z masłem czosnkowym mrożone
ilość ślimaków na tacce 12 szt
waga netto 90-125 g
ilość tacek w kartonie 20 szt
waga kartonu brutto 3,5 kg
wymiary kartonu 42,5 x 32 x 18 cm

Ślimaki z masłem czosnkowym mrożone
ilość ślimaków w worku 48 szt
waga netto 360-499 g
ilość worków w kartonie 8-10 szt
waga kartonu brutto 7 kg
wymiary kartonu 42,5 x 32 x 18 cm

Naczynie do zapiekania, żaroodporne.
kolor beż

Naczynie do zapiekania, żaroodporne.
kolor brąz

Muszle
zastosowanie muszle do zapiekania ślimaków
rozmiar extra grosses 38/40mm
gatunek Helix Pomatia Line
ilość na sztuki

Smardze suszone
opakowanie: worek foliowy
waga netto: 200 g
lub waga netto: 1000 g


Copyright: 2004 Piotr Burda & Ślimaki PL
Wszystkie prawa zastrzeżone, kopiowanie całości, części serwisu, bez zgody redakcji zabronione